Bli volontär

Vill du säkra din plats som volontär 2024? Anmäl dig redan nu.

Att vara volontär är ett kul sätt att lära känna mycket trevligt folk och samtidigt bidra till att festivalen kan bli till.

Varje dag jobbar cirka 50 volontärer 2 x 2 timmar. Arbetsuppgifterna kan vara biljettförsäljning, insläpp, parkeringsvakt, scenvärd, markservice eller back stage. Som volontär får du entrébiljett och matbiljett för de dagar du jobbar samt tältplats på volontärscampingen nära festivalområdet.

Vill du hellre hjälpa till efter festivalen är det varmt välkommet. På söndagen är vi ett team på cirka 25 personer som monterar ner hela festivalen. Det är en lång och lite tung arbetsdag så du som vill hjälpa till då får entrébiljett för hela festivalen och förstås tältplats på volontärscampingen. Ett perfekt sätt att njuta av hela festivalen och sen komma med massor av glad festivalenergi till rivningsteamet!

Hör av er så snart som möjligt om ni är sugna på att hjälpa till eller känner någon annan som ni vill tipsa, så börjar vi pussla på det härliga tusenbitarspusslet som utgör Korröfestivalen.

Kontaktpersoner

Carolin Hedman

Föreningen Korröfestivalen

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.