Barnens egen Korrökurs 2023

Barnens egen Korrökurs – för dig mellan 9 och 14 år

Är du nybörjare och vill prova på att spela olika instrument? Kanske har du redan börjat att spela ett instrument och är nyfiken på att spela folkmusik? Gillar du att sjunga, dansa och pyssla? Då är du hjärtligt välkommen till Barnens egen Korrökurs. Du kommer att få prova på att spela olika instrument som fiol, gitarr, hummel och säckpipa. Vi spelar låtar på gehör (utan noter), dansar, sjunger, slöjdar och bygger ett instrument. Lärarna på kursen är alla erfarna pedagoger och folkmusiker. Välkommen till en del av Barnens egen Korröfestival.

Anmälan: Mejla maria.larsson@musikisyd.se

Kostnad: 500 kronor inklusive lunch & fika.

Logi: För de som vill kan man övernatta i tält på en äng vid festivalområdet med en vuxen. Det finns också vandrarhem och hotell runt Korrö som man kan boka logi på.

Tid: 26–28 juli, 09.00–17.00 varje dag.

Lärarna: Maria Larsson, kursansvarig, fiol. Olle Geris, slöjd & säckpipa. Nathan Bisette, gitarr & sång. Ingela Eilert Haaland, fiol. Anders Larsson, gitarr, hummel & sång.

Tips: För vuxna som vill följa med sitt barn till Korrö tipsar vi om att man kan jobba som volontär eller gå på någon av flerdagarskurserna.